Graphic Design ProjectsPlaceHome Made FoodPlaceHand MadePlaceIllustrationPlaceAbout mePlacePublicationsHome

Over mij

Na een avontuurlijke jeugd in Amsterdam (Kindercircus Elleboog, Barlaeusgymnasium), ben ik opgeleid tot grafisch- en typografisch ontwerper aan de Koninklijke Academie in Den Haag,
en heb ik tegelijkertijd mijn marketingdiploma (NIMA A) gehaald.

Vervolgens heb ik zo'n twaalf jaar op bureaus gewerkt (Visser Bay Anders Toscani, Linea/BRS Premsela Vonk, Sdu Tappan, Informaat, TBWA/e-Company); multidisciplinaire bureaus met grote en kleine klanten,
waar ik een schat aan ervaring heb opgedaan en me ontwikkeld heb tot communicatie adviseur en (senior) ontwerper voor zowel commerciële klanten als dienstverlenende organisaties.
Ik heb ruime ervaring opgedaan met het ontwikkelen van huisstijlen, formulieren, jaarverslagen, posters, user interfaces, websites, illustraties, brochures en in het meedenken
over communicatieprocessen zowel over de inhoud als de vorm.

Innerlijke waarden visueel voelbaar maken, gebruiksvriendelijkheid, duurzame klantrelaties, denken vanuit de ontvanger - binnen de mogelijkheden van de verzender, en het eenvoudig communiceren van complexe informatie zijn sterke kanten in mijn grafische werk.

 

Daarna ben ik opgeleid tot flamenco danseres, en heb ik een tijd in Spanje gewoond.

Terug in Amsterdam heb ik Montessori Pabo gedaan en heb ik een poosje in het basisonderwijs gewerkt (Montessorischool Floriande in Hoofddorp, en Hof der lage landen in Madrid).

Ik ben moeder van twee zoons. Ik ben actief in twee kerken (acoliet in de Krijtberg en medewerker kindernevendienst in de Dominicus), en ik help mensen met verslavingsproblemen.

Alles wat ik tot nu toe heb gedaan, doe ik nog steeds graag. Ik werk vanuit spirituele waarden: eerlijkheid, integriteit en een liefdevolle levenshouding.

 

En nu werk ik zelfstandig, voornamelijk als grafisch ontwerper. Een aantal van de projecten die ik gedaan heb, staat afgebeeld op deze site.

Het zal duidelijk zijn dat mijn werk te veel en te veelzijdig is om op deze site een compleet beeld te geven. Er is altijd méér. Ik stel graag een presentatie op maat samen, aangepast aan uw vraag.

Ik ben creatief én analytisch, energiek, practisch, empathisch, enthousiast en ervaren.

Als u denkt dat ik iets kan betekenen voor uw organisatie, aarzel niet om contact met mij op te nemen.